Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nicu Covaci, înmormântat în cadrul unei ceremonii discrete, cu porţile închise. Cine i-a fost alături pe ultimul drum fondatorului trupei Phoenix

Mii de oameni i-au adus şi astăzi omagii fondatorului Phoenix, Nicu Covaci. A fost ultima zi în care fanii şi-au putut "rămas bun" de la artist. S-a aflat că Nicu Covaci a fost înmormântat în această seară într-o ceremonie nu doar privată, ci şi secretă, cu porţile închise, şi nu mâine aşa cum a anunţat iniţial familia. 

de Alex Prunean

la 07.08.2024 , 20:45

Doar cei foarte apropiați lui Nicu Covaci participa la slujba de înmormântare. Cu toții știam că va fi o ceremonie extrem de discretă, dar ne așteptăm să aibă loc mâine, în prima parte a zilei și nimeni nu se aștepta că la slujba să nu poată participa prieteni care i-au fost alături lui Nicu Covaci o viață întreagă. La ora 17 însă au fost închise porțile cimitirului și doar câteva persoane au mai putut intră: membrii trupei Phoenix și partenera de peste 30 de ani a artistului și câteva persoane care i-au fost alături în ultimele luni de viață. Înmormântarea e organizată chiar de Mitropolitul Banatului, deci vorbim de o înmormântare după datinile creștine.

Vezi și
Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Nicu Covaci, înmormântat în cadrul unei ceremonii discrete, cu porţile închise. Cine i-a fost alături pe ultimul drum fondatorului trupei Phoenix