Antena Meniu Search
x

Ninge abundent pe autostrada A3 Turda – Gilău. Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. Este cod galben de ninsori şi viscol în 14 judeţe

Ninge abundent pe autostrada A3 Turda – Gilău din judeţul Cluj, şoferii fiind sfătuiţi să reducă viteza.

Ninge abundent pe autostrada A3 Turda – Gilău din judeţul Cluj, şoferii fiind sfătuiţi să reducă viteza.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A3 Turda – Gilău din judeţul Cluj circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pentru că în zonă ninge abundent.

Drumarii acţionează cu utilaje de deszăpezire, pentru curăţarea părţii carosabile.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de maşinile din faţă şi să nu bruscheze comenzile autoturismului.

Pe acelaşi subiect

Paisprezece judeţe, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol

Din această dimineaţă, 14 judeţe au intrat sub cod galben de ninsori şi viscol în zonele montane. De asemenea, meteorologii au transmis şi o informare de ploi, precipitaţii şi vânt puternic pentru majoritatea zonelor ţării, începând de vineri seară.

Este vorba despre Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Covasna, Harghita, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Alba şi Sibiu. Avertizarea va fi valabilă de vineri noapte, de la ora 01.00, până sâmbătă la ora 13.00.

Conform meteorologilor, în acest interval, în cea mai mare parte a Carpaţilor Meridionali şi Orientali, precum şi în vestul Moldovei vor predomina ninsorile, se va depune strat de zăpadă local consistent, iar vântul va avea intensificări temporare, viscolind şi spulberând zăpada, mai ales în zona înaltă de munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ninge abundent pe autostrada A3 Turda – Gilău. Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. Este cod galben de ninsori şi viscol în 14 judeţe