Antena Meniu Search
x

Video Noi atacuri la graniţa cu România. S-a emis Ro-Alert în Tulcea şi Galaţi pentru că exista posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian

Au fost noi bombardamente, seara trecută, la granița cu România. Localnicii din judeţul Tulcea şi Galaţi au fost anunţaţi printr-un mesaj Ro-Alert că la câteva sute de metri de casele lor există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 08:57

Vezi și

Bubuiturile puternice s-ar fi auzit în apropierea satului Periprava şi a plajei Cotul Pisicii către Vama Giurgiuleşti. Chiar dacă au fost sfătuiţi să-şi păstreze calmul şi să se adăpostească în beciuri, departe de geamuri şi pereţi exteriori, în toate cele 90 de minute estimate de autorităţi, localnicii au trăit iar un adevărat coşmar.

Mesaj Ro-Alert

IGSU a emis în noaptea de duminică spre luni un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din zona de nord a județului Tulcea care vizează posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian.

Potrivit ISU Tulcea, mesajul a fost unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia în cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite.

Mesajul Ro-Alert a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați, respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Noi atacuri la graniţa cu România. S-a emis Ro-Alert în Tulcea şi Galaţi pentru că exista posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian