Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi detalii în crima de la Timişoara. Mărturisirile sfâşietoare ale vecinilor din seara în care Raluca a fost ucisă de soţul ei

O tânără de 26 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit în apartamentul în care locuia cu soţul ei, în Timişoara. Chiar bărbatul ei este cel care a făcut asta. A încercat apoi să se sinucidă.

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 15:20

O tânără de 26 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit în apartamentul în care locuia cu soţul ei, în Timişoara. Chiar bărbatul ei este cel care a făcut asta. A încercat apoi să se sinucidă, izbindu-se cu maşina într-un stâlp de electricitate.

Un accident produs aseară pe o şosea din Timişoara a dus la o descoperire macabră. Trupul neânsufleţit al unei tinere a fost găsit de poliţiştii care venseră să o anunţe că soţul ei a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. 

Surse din poliţie spun că bărbatul şi-a ucis soţia din gelozie, după ce aceasta i-ar fi spus că vrea să se despartă de el. 

Vezi și

S-au certat. Ea a tipat puternic, foarte puternic a tipat. El a lovit-o din spate, probabil ea nu s-a asteptat la gestul asta. Dupa ce a lovit-o, a fugit, mărturiseşte un vecin al tinerilor.

 Tânărul de 29 de ani a încercat apoi să îşi pună capăt zilelor. Nu a reuşit, însă... 

Ramona Gadea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal:

Pacientul a fost internat de urgenta cu multiple plagi abdominale penetrante, plagi toracice penetrante. E operat, momentan e stabil din punct de vedere hemodinamic.

Cei doi erau căsătoriţi de numai un an şi se mutaseră în apartamentul în care a fost comisă crima de doar câteva zile. Poliţiştii fac anchetă. Aşteaptă acum ca starea bărbatului să se îmbunătăţească pentru a-l putea interoga.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Noi detalii în crima de la Timişoara. Mărturisirile sfâşietoare ale vecinilor din seara în care Raluca a fost ucisă de soţul ei