Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii despre cumplitul accident din Dâmboviţa,în care un copil şi mama sa au zburat pe geam

Accident înfiorător petrecut astăzi în intersecția groazei, de pe DN 72. Un copil, de numai un an și jumătate, și mama acestuia au zburat, efectiv, prin geam după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR.

de Redactia Observator

la 17.01.2021, 16:59

Vezi și
  • Accident înfiorător surprins de camerele de supraveghere
  • Impact puternic, victimele au ajuns la spital

Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Accidentul s-a petrecut, conform camerelor de supraveghere, duminică dimineață la 10:45, într-una dintre cele mai periculoase intersecţii din Dâmbovița, intersecția de la Nisipuri, care unește DN 72 cu DJ 702B.

Accident înfiorător surprins de camerele de supraveghere

Pe imagini se vede cum mașina de culoare închisă oprește la semnul stop și apoi își continuă drumul, fără să observe autoturismul care venea de pe drumul cu prioritate. Mașina care circula regulamentar a încercat să evite impactul și, după ce a șters ușor bara din faţă a mașinii care a ieșit fără să se asigure, s-au izbit de un TIR, care venea din sens opus. În momentul impactului se vede cum mama și copilul sunt proiectați în afara mașinii.

Șoferul de TIR nu a mai avut nicio șansă să evite impactul. „Atât mama, cât și copilul de un an și jumătate de aflau pe bancheta din spate, fără să fie protejați nici de scaunul special pentru copii și nici de centurile de siguranță”, a declarat şoferul de TIR.

Impact puternic, victimele au ajuns la spital

„Cele trei persoane aflate în autoturism au ajuns la spital. Din fericire, cei doi care au văzut moartea cu ochii, sunt, la prima vedere, în afara pericolului. Copilul a scăpat doar cu o fractură la picior și o lovitură la cap, iar mama cu rani ușoare”, spune Vlăsceanu Alexandru - Comandant de echipaj locotenent major.

„Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Cel mai probabil vor fi trași la răspundere și părinții copilului care erau obligați să îl transporte numai în scaunul special”, a declarat Dumitrașcu Georgiana - asistent SAJ DB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre cumplitul accident din Dâmboviţa,în care un copil şi mama sa au zburat pe geam