Antena Meniu Search
x

Video Noi percheziții informatice în dosarul fraților Tate. Martori-cheie, chemați la DIICOT

Perchezițiile informatice în dosarul fraților Tate continuă. Procurorii caută, a treia săptămână la rând, probe în telefoanele şi laptopurile ridicate în cadrul anchetei. La DIICOT a fost adusă în această dimineaţă, Georgiana Naghel, care i-ar fi ajutat pe cei doi milionari, alături de o fostă poliţistă să-şi exploateze victimele. La DIICOT a venit şi un martor cheie în dosar, Vlad Obu. Între timp, la arestul central este zi de vizită.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.02.2023, 14:18

Vezi și

Astăzi este zi de vizită la Arestul Central pentru frații Tate. Până acum a venit în vizită avocatul lor. Pe de altă parte, nume-cheie din ancheta în care sunt vizați cei doi au venit în această dimineață la DIICOT.

Martori-cheie, la DIICOT

Este vorba de Vlad Obu, un cunoscut al fraților, care a venit însoțit de avocatul lui. El este martor, a venit la perchezițiile informatice, anchetatorii i-au reținut bărbatului două telefoane și o tabletă și urmează să fie verificate. 

Dacă anchetatorii vor găsi probe care atestă faptul că este implicat în afacerile fraților Tate, acestuia i se va schimba și calitatea. Tot în această dimineață, în jurul orei 9, a sosit și Georgiana Naghel, fosta iubită a lui Andrew Tate. Aceasta a venit din arest, tot pentru perchezițiile informatice. Ea ar fi gestionat activitatea fetelor sechestrate în casa fraților Tate și i-ar fi ajutat să facă bani de pe urma lor.  Ancheta este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi percheziții informatice în dosarul fraților Tate. Martori-cheie, chemați la DIICOT