Antena Meniu Search
x

Noi rețineri în cazul hoţilor de la Sineşti. Unul dintre suspecţii eliberaţi a ajuns din nou pe mâna anchetatorilor

De hoţii de la Sineşti, ştie o ţară întreagă. Mai puţin Poliţia. Unul dintre bărbaţii reţinuţi a ajuns din nou pe mâna agenţilor, împreună cu alţi trei bărbaţi. La noi percheziţii din Moviliţa, Ilfov, au fost găsite dovezi care l-ar putea lega de seria furturilor de la Sineşti.

Vezi și

De hoţii de la Sineşti, ştie o ţară întreagă. Mai puţin Poliţia. Unul dintre bărbaţii reţinuţi ieri - şi eliberaţi - a ajuns din nou pe mâna agenţilor, împreună cu alţi trei bărbaţi. La noi percheziţii din Moviliţa, Ilfov, au fost găsite dovezi care l-ar putea lega de seria furturilor de la Sineşti. Cât timp autorităţile caută probe, oamenii se păzesc singuri.

De Paşte, când Pădurea Pusnicu era plină de oameni, cei patru indivizi ar fi dat o lovitură. O femeie le-ar fi fost victimă. I-ar fi spart geamul de la maşină şi ar fi fugit cu geanta ei. Ba chiar i-ar fi folosit cardul contactless la cumpărături de 53 de ori. 

CIPRIAN ROMANESCU, purtător de cuvânt

Ar fi sustras bunuri cum ar fi bani sau carduri contactless pe care le-ar fi utilizat pentru achizitii de pana la 100 de lei. 

Unul dintre cei reţinuţi a fost ridicat şi ieri de poliţiştii de la IPJ Ialomiţa. La scurt timp, a fost însă eliberat. În timpul descinderilor, mascaţii au găsit un alt indiciu care îi leagă pe cei patru indivizi şi de furturile de la Sineşti.

La perchezitii, politistii au gasit in curtea suspectilor si un autoturism inmatriculat in Bulgaria, care cel mai probabil era folosit in timpul furturilor. Masina seamna izbitor si cu cea descrisa de victimele din Sinesti.

Anchetatorilor le este greu să stabilească dacă cei patru acţionează pe cont propriu sau fac parte dintr-o reţea mai amplă. Oamenilor din zonă le este frică să vorbească despre ei. 

Metoda Sineşti a devenit o practică în întreaga ţară. Şoferii experimantaţi spun că orice parcare neiluminată şi nesupravegheată se poate transforma într-o capcană.

La IPJ Ialomiţa, este încă anchetă. Unul dintre adjuncţii şefului Poliţiei Judeţene, cercetat disciplinar în urma tâlhăriilor de la Sineşti, a demisionat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noi rețineri în cazul hoţilor de la Sineşti. Unul dintre suspecţii eliberaţi a ajuns din nou pe mâna anchetatorilor