Antena Meniu Search
x

Noile modele Dacia au făcut senzaţie la Salonul Auto de la Paris. Primele imagini cu noul design (FOTO)

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV, Dacia îşi surprinde clienţii cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort şi tehnologie.

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV, Dacia îşi surprinde clienţii cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort şi tehnologie.

Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluţiile a două modele şi două derivate ale acestora, scrie capital.ro. Conform Automobile Dacia, vehiculele "devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferinţele clienţilor de pretutindeni, şi anume cel mai bun raport preţ / prestaţii. În plus, ediţia din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienţii mărcii un nou an record în termen de vânzări".

În privinţa evoluţiilor de design, partea frontală a fost redesenată şi conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecţie, calandrul şi proiectoarele de ceata reuşesc sa reafirme robusteţea atât de apreciată de către clienţii acestor autovehicule. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat şi mai modern.

Citeşte şi Salonul Auto de la Paris: Spectacol impresionant pe patru roţi la cea mai mare expoziţie auto europeană. Iată cum arată viitorul maşinilior electrice (GALERIE FOTO) 

Ele integrează patru blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în acelaşi spirit al modernităţii şi al atenţiei pentru detalii.

În interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al şoferului şi pasagerilor : echipamente, tapiţerie, ergonomie, spaţii de depozitare, scrie romaniatv.net

La Paris a fost prezentat un Duster cu cutie automată care va ajunge în curând şi în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Noile modele Dacia au făcut senzaţie la Salonul Auto de la Paris. Primele imagini cu noul design (FOTO)