Antena Meniu Search
x

Update / Actriță ucisă pe malul Someșului

Dezbrăcată, plină de lovituri şi aruncată pe malul Someşului. Aşa au găsit-o trecătorii pe actriţa Gabriela Dorgai. Avea 41 de ani şi juca pe scena Teatrului de nord din Satu-Mare

Vezi și

Dezbrăcată, plină de lovituri şi aruncată pe malul Someşului. Aşa au găsit-o trecătorii pe actriţa Gabriela Dorgai. Avea 41 de ani şi juca pe scena Teatrului de nord din Satu-Mare

E vorba de o crimă. Anchetatorii sunt siguri. Nu ştiu însă dacă înainte de a fi omorâtă, actriţa a fost şi violată. Ultima dată a fost văzută aseară, la premiera piesei "Inimă de câine". Ani buni a suferit după ce şi-ar fi găsit tatăl, spânzurat. Îşi trata însă depresia, cu medicamente. Actriţa era divorţată şi avea o singură fiică.

O tânără care se plimba cu bicicleta pe dig a văzut o poşetă aruncată pe marginea râului Someş. A luat poşeta iar apoi şi-a chemat bunica. Au coborât amândouă pe malul apei. Atunci au văzut trupul actriţei.

Criminaliştii chemaţi în grabă au cercetat ore bune, zona. Au ridicat urme încercând să afle ce s-a întâmplat. Actriţa avea vânătăi pe gât. Colegii ei de scenă spun că sub pod se refugiază mereu, persoane fără adăpost.

Poliţiştii nu exclud ca actriţa să fi fost violată.

La Teatrul de Nord, unde Gabriela a jucat în zeci de piese, colegii ei nu-şi revin. Aseară, actriţa a fost în sală, la premiera piesei "Inimă de câine", alături de fiica ei. A zăbovit câteva clipe şi după ce a căzut cortina, pentru a-şi felicita colegii. De la teatru a plecat însă singură spre casă, pe jos. Aşa făcea mereu.

Colegii mărturisesc că actriţa a trecut prin multe clipe grele. Era divorţată şi se lupta demult cu depresia, după ce şi-ar fi găsit tatăl, spânzurat. În ultimele luni se simţea însă mai bine şi era fericită că putea să aibă grijă de fiica ei. O fire blândă şi conştiincioasă. Era actriţă la secţia română şi juca mai ales în basme pentru copii.

Poliţiştii au exclus deocamdată varianta jafului, pentru că actriţa avea bani în portofel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Update / Actriță ucisă pe malul Someșului