Antena Meniu Search
x

Video "Nu am avut curajul să văd". Filmul tragediei din Iaşi, unde un copil de 13 ani a căzut în gol de la etajul 9. Fratele l-a găsit zăcând pe asfalt

Tragedie seara trecută în localitatea Lunca Cetăţuii din Iaşi. Un copil de 13 ani, originar din Republica Moldova, a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc. Adolescentul locuia împreună cu mama şi fratele său mai mare în chirie, într-un complex de blocuri noi. Se pare că băiatul fusese lăsat nesupravegheat preţ de câteva minute. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 10:38

Vezi și

Copilul a rămas preţ de câteva minute singur în apartament, mama însoţind celălalt frate până la lift. Când s-a întors în imobil, femeia a constat tragedia.

Copilul căzut de la etaj a fost găsit pe asfalt chiar de fratele lui

Băiatul căzuse în gol de la etajul 9. Cel care l-a găsit zăcând pe asfalt a fost chiar fratele său, care a sunat imediat la 112.

Diana Cimpoeșu, SMURD Iași: Am trimis acolo echipajul terapie intensivă SMURD, care a găsit adolescentul de 13 ani căzut de la etajul 9, în stop din traumă, cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate însă, fără rezultat. Medicul a declarat decesul, a anunţat poliţia. 

Pe acelaşi subiect

La locul tragediei au ajuns de urgenţă şi poliţiştii care au luat primele declaraţii.  

Șocant...Chiar nu știu dacă a fost un accident sau altceva. 

Nu am avut curajul să mă duc să văd...este prea emoţionant...Poate să fie un accident, poate...Cine ştie ce s-o fi întâmplat. E foarte dureros pentru toată lumea, pentru familie.

Oamenii legii iau în calcul și varianta unei sinucideri

Alina Ciobanu - IPJ Iași: A fost dispusă ordonanţa de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Deşi fratele mai mare al victimei susţine că băiatul nu ar fi dat semne de depresie, oamenii legii iau în calcul, pe lângă varianta unui accident, şi posibilitatea unei sinucideri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Nu am avut curajul să văd". Filmul tragediei din Iaşi, unde un copil de 13 ani a căzut în gol de la etajul 9. Fratele l-a găsit zăcând pe asfalt