Antena Meniu Search
x

Video "Nu am avut timp să reacţionăm". Accident teribil pe un drum din Timişoara. O femeie a murit pe loc, după o manevră nechibzuită

Accident mortal, ieri, pe o şosea din Timişoara. O femeie de 50 de ani, pasageră, şi-a pierdut viaţa şi alte cinci persoane au fost grav rănite în urma ciocnirii violente dintre două maşini. Printre victimele impactului se numără şi doi copii, de 10 şi 12 ani, care au fost transportaţi la spital. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 31.03.2024, 07:47

Vezi și

Accidentul s-a produs la intrarea în Timişoara. Iar cel care ar fi vinovat de producerea lui, spun martorii, ar fi un bărbat în vârstă de 57 de ani. Şoferul, aflat pe banda I de mers, ar fi intenţionat să întoarcă fără să se asigure şi s-a izbit violent de o maşină, care mergea pe același sens, la volanul căreia se afla o femeie de 47 de ani.

Bâzâiac Ştefan, soţul şoferiţei: Nici nu am avut timp să reacţionăm. Ei spun că au pierdut nu ştiu ce, li s-a deschis portbagajul. În impactul ăla şi în şocul ăla chiar nu pot să îmi dau seama. 

Coleg de muncă: M-a sunat, trebuia să mă întălnesc cu el şi după el m-a sunat după 10 minute şi mi-a zis că a avut accident. 

Doi copii au fost implicaţi în accident

Pe acelaşi subiect

În urma impactului brutal, o pasageră, în vârstă de 49 de ani, din maşina condusă de bărbat, a murit pe loc în accident. Iar, toţi ceilalţi aflaţi în celălat autoturism, şoferiţa, soţul ei, dar şi cei doi copii ai lor, de 10 şi 12 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Zorița Mircov, ISU Timiș: Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind 3 victime transportate la spital, cei doi minori însoţiţi de mama lor şi un adult de sex masculin. 

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Agenţii de la Rutieră fac acum cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Nu am avut timp să reacţionăm". Accident teribil pe un drum din Timişoara. O femeie a murit pe loc, după o manevră nechibzuită