Antena Meniu Search
x

Video "L-a lăsat şi a tăiat-o în lume". Ce spun vecinii despre femeia din Galaţi care şi-a abandonat copilul în spital: "Nu ştie pe ce lume trăieşte"

Gest inexplicabil al unei mame! O femeie din Galaţi şi-a abandonat copilul de 9 ani pe holurile spitalului. Cadrele medicale l-au observat după câteva ore pe băiat și au luat legătura cu tatăl lui. Bărbatul a venit la spital şi l-a luat pe cel mic acasă. Femeia este căutată și acum de polițiști, pentru a da explicaţii.

de Adrian Obreja

la 19.02.2024, 08:11

Vezi și

Singur si debusolat pe holurile spitalului de copii din Galaţi. Aşa a fost găsit băiatul de 9 ani, de medici si asistente. Copilul le-a spus a venit acolo cu mama lui, în vizită la sora lui, care era internată. Doar că femeia l-a abandonat. Baiatul de 9 ani a stat cateva ore pe sectia de Pediatrie 2. S-a plimbat dintr-un loc in altul pana cand cadrele medicale au vazut ca este nesupravegheat si ca femeia cu care a venit a disparut pur si simplu. Atunci au fost anuntate si autoritatile.

Vecinii femeii spun că se așteaptau la orice din partea ei

"A venit, a adus copilul, a intrat normal în spital. Bănuiesc că l-a lăsat. Era mărişor băiatul, cam aşa. S-a dus, a pronit la vizită. L-a lăsat şi pe frate-său şi a tăiat-o în lume", spune paznicul spitalului. Imediat, medicii de pe secție au sunat la numărul de telefon din fișa de internare a fetiței. Era numărul tatălui. Acesta a venit într-un suflet la spital. Tot el a sunat și la Poliţie. "Bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan“ din Galați, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani", a declarat Felicia Tudoran, IPJ Galați.

Vecinii femeii spun că se așteaptau la orice din partea ei. "Ea este capabila pentru ca nu este prea sanatoasa. Mereu pleaca de acasa. A mai fost plecata, a lasat copiii acasa", spune o vecină. "Era de asteptat, e o persoana care nu stie pe ce lume traieste. De mica, de mica, asa a crescut, vorba aia in cartier si mi-am dat seama ca e o persoana pierduta", spune un vecin. Până în acest moment femeia este de negăsit.

"Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situației de fapt și luării măsurile care se impun. De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați", a declarat Felicia Tudoran, IPJ Galați. Reporterii Observator au încercat să ia legătura cu cei de la Protecţia Copilului, dar pentru că a fost weekend, nimeni nu a răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "L-a lăsat şi a tăiat-o în lume". Ce spun vecinii despre femeia din Galaţi care şi-a abandonat copilul în spital: "Nu ştie pe ce lume trăieşte"