Antena Meniu Search
x

Video "Nu mai dormea, nu mai avea chef de mâncare, numai nimic. I-am zis: Măi, o să mai ai, stai liniştit". Dezamăgit în dragoste, Gabriel nu a mai vrut să trăiască fără Geo

Un adolescent de 16 ani s-a sinucis în baia internatului de la liceul la care învăţa. Un eşec în dragoste e de vina. Băiatul a povestit totul într-un mesaj de adio pe care l-a scris pe telefon. Atenţie, urmează detalii care te pot afecta emoţional. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.01.2024, 19:33

Vezi și

Gabriel era elev în clasa a 9 la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" din Bacău. Seara trecută, băiatul de 16 ani a aşteptat să adoarmă toţi colegii din internat apoi s-a dus la baie. Acolo şi-a luat zilele. 

Gabriel nu a mai vrut să trăiască fără Geo

Clara Mihociu, reporter Observator: Adolescentul a fost găsit inconştient în baia internatului chiar de colegul său de cameră. Era ora şase dimineaţa, toţi elevii se pregăteau atunci să meargă la ore. Imediat ce l-a găsit, a anunţat pedagogul căminului care a sunat la 112. 

La faţa locului au sosit imediat echipajele medicale, dar, nu au putut decât să confirme decesul. O decepţie în dragoste l-ar fi determinat să-şi pună capăt zilelor. Era îndrăgostit de o colegă din acelaşi an, cu care a fost împreună trei luni. În urmă cu două săptămâni puseseră capăt relaţiei. Aseară, s-ar fi împăcat dar după câteva ore, fata i-a spus că vrea să fie doar prieteni. 

Pe acelaşi subiect

Cristian, tatăl vitreg al băiatului: Nu mai doarmea, nu mai avea chef de mâncare, numai nimic, nimic. I-am zis, "Măi, o să ma ai multe de acum înainte, stai liniştit. Aseară chiar ne-a trimis mesaj să ştii că m-am împăcat cu Geo. Era foarte fericit. Dup-aia...nu am mai ştiut nimic. A strâns-o în braţe şi maică-sa, şi eu. Măi, nu este vina ta. 

Cristalinda Irima, directoare liceu: Se pare că acest tânăr a fost extrem de nefericit din punct de vedere sentimental. El a lăsat pe telefon un mesaj în care a explicat motivele gestului său. A căutat în această noapte un moment în care era linişte în cămin şi a decis să recurgă la acest nefericit gest. 

O relaţie apropiată a părinţilor cu copiii este extrem de importantă în perioada adolescenţei, atunci când apar şi primele relaţii, spun psihologii. 

Ramona Roman psiholog clinician și psihoterapeut: Impactul cu prima iubre, cu primele sentimente are un efecte uneori extraodinar, uneori devastator. Noi, părinţii, suntem mult prea ocupaţi să facem altceva decât să fim un pic mai atenţi  de a le da noi informaţii, de a filtra noi informaţiile pe care ei le captează astfel încât să le venim în ajutor atunci când ei, într-o formă sau alta, ţipă după ajutor. 

Astfel de gesturi extreme au devenit din ce în ce mai dese în rândul adolescenţilor. Conform OMS, sinuciderea este a doua cauză de deces în rândul tinerilor între 15 şi 29 de ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Nu mai dormea, nu mai avea chef de mâncare, numai nimic. I-am zis: Măi, o să mai ai, stai liniştit". Dezamăgit în dragoste, Gabriel nu a mai vrut să trăiască fără Geo