Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu meritai să mori aşa". Bebe a murit la doar 18 ani, după ce a primit un pumn în cap în faţa unui club din Murfatlar. Agresorul de 21 de ani a fost reţinut

O noapte de distracţie s-a încheiat prost pentru Bebe, un tânăr de doar 18 ani din Constanţa. Băiatul a primit un pumn în cap în faţa unui club din Murfatlar, după un incident care a luat o turnură dramatică.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 12:13

Vezi și

Băiatul din Siminoc a împins o tânără care se afla alături de iubitul său ca să îşi facă loc la intrare în discotecă. Enervat la culme de gest, partenerul femeii, în vârstă de 21 de ani, a intervenit şi i-a dat o lovitură puternică în cap. Tânărul s-a prăbuşit la pământ. A fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator. A murit în ambulanţă în timp ce era transportat la spital.

A murit dintr-o lovitură

"În cursul nopţii am fost solicitaţi prin serviciul 112 pentru un pacient căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar. La locul solicitării s-a deplasat un echipa SAJ care a găsit un pacient comatos. A fost preluat de echipajul nostru, i s-a acorda primul ajutor, s-a solicitat un echipaj cu medic. Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat", a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Vestea cumplitei morţi i-a şocat pe apropiaţii tânărului care au ţinut să îi aducă un ultim omagiu pe reţelele lor de socializare.

„Dumnezeu sa te ierte, Bebe”, “DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Condoleanțe FAMILIEI îndurerate despre gestul celor care l-au ucis în bătaie incalificabil să fie trași la răspundere pentru faptele sale în fața legii!”, “CONDOLEANTE FAMILIEI Si Doamne ferește nu mai ai curajul să lași copii nicăieri ca nu stii ce se poate intampla. Doamne ce timpuri trăim Trist foarte trist”, “Condoleante,imi pare rau pentru parinti lui, e o durere enorma sa iti pierzi copilul in asa fel”, “Drum lin către îngeri! Condoleanțe familiei!”, “''Prea devreme ai plecat, nu meritai să mori aşa”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Nu meritai să mori aşa". Bebe a murit la doar 18 ani, după ce a primit un pumn în cap în faţa unui club din Murfatlar. Agresorul de 21 de ani a fost reţinut