Antena Meniu Search
x

Video "Nu ţinea cont de nimic!". Un șofer vâlcean băut a lovit 9 mașini în mai puțin de o oră. Era împreună cu soţia şi unul dintre copiii săi

Un şofer de 43 de ani din Râmnicu Vâlcea a reuşit o "performanţă" greu de egalat. S-a urcat băut la volan şi a făcut prăpăd pe unde a trecut. A lovit mai multe maşini în trafic, dar şi-a continuat drumul, cu maşina avariată. Nici când a ajuns în parcarea blocului în care locuieşte nu s-a descurcat mai bine şi le-a provocat dureri de cap mai multor vecini. Bilanţ total: 9 maşini avariate în mai puţin de o oră.    

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 08:46

Vezi și

Drumul spre casă s-a dovedit a fi... greu de parcurs pentru un şofer din Râmnicu Vâlcea. După ce a băut câteva pahare, individul şi-a făcut curaj şi a urcat la volan. A apucat-o spre casă, însă, cu privirea înceţoşată, a făcut prăpăd pe unde a trecut. A lovit nu mai puţin de 5 maşini în trafic, dar şi un pieton, povestesc mai mulţi martori. Şi-a continuat drumul şi... a reuşit să ajungă în parcarea blocului în care locuieşte, unde a lovit alte patru maşini.

Vecină: Sunt proprietarul maşinii lovite în parcare, de un vecin de-al nostru care se pare că ar fi lovit în Ostroveni încă două maşini şi de asemenea a lovit în parcarea noastră alte 4 maşini. Când am coborât, erau două maşini de Poliţie în parcare, foarte multă lume, proprietarii maşinilor lovite, şi noi am constatat cu stupoare că maşina noastră era daună totală. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vecinii bărbatului sunt şocaţi de cele întâmplate şi susţin că acesta conducea des cu viteză, chiar şi printre blocuri. Când intra aici cu maşina venea cu viteză. Nu ţinea cont de nimic.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul se afla în maşină împreună cu soţia şi unul dintre copiii săi.

Asta nu l-a oprit să se urce băut la volan.

Georgiana Ţîrcu - purtător de cuvânt IPJ Vâlcea: Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să fie transportat la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Şoferul turmentat se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Nu ţinea cont de nimic!". Un șofer vâlcean băut a lovit 9 mașini în mai puțin de o oră. Era împreună cu soţia şi unul dintre copiii săi