Antena Meniu Search
x

Video Un şofer drogat şi fără permis şi-a dat foc într-o benzinărie din Craiova. Ce spun vecinii despre tânărul de 24 de ani: "Au fost săraci, dar de ce trebuie să facă asta?"

Un tânăr de 24 de ani, drogat şi-a dat foc azi noapte într-o benzinărie din Craiova. A ars ca o torţă şi a pus în pericol şi viaţa angajaţilor care erau în tura de noapte la staţia de încărcare. Înainte de incidentul şocant, bărbatul fusese oprit de poliţişti în trafic. Avea permisul de conducere suspendat şi ieşise pozitiv la canabis. Şoferul este internat la spital în stare gravă.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 27.11.2022, 19:56

Vezi și

Tânărul de 24 de ani a fost oprit la miezul nopţii de poliţişti pentru un control de rutină. Era drogat şi avea permisul de conducere suspendat. Consumase cannabis, iar aparatul drugtest ridica suspiciuni şi în cazul altor substanţe interzise. Poliţiştii l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Apoi, în loc să se întoarcă acasă, bărbatul a făcut un gest inexplicabil.

Poliţiştii au deschis trei dosare penale pe numele tânărului

Angajaţii staţiei de alimentare au trăit scene de groază. Furios și imposibil de controlat, tânărul a intrat în benzinărie, s-a stropit cu carburant și și-a dat foc. Flăcările s-au extins și au cuprins piese de mobilier, calculatoare și alte produse din interior. Doi angajaţi erau în tura de noapte. Au reuşit să potolească incendiul cu stingătoarele din dotare şi au sunat la 112. Tânărul s-a ales cu arsuri la nivelul feţei.

"Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare conştientă", a declarat Cristian Grigorescu, IPJ Craiova. Toată ziua, benzinăria a rămas închisă. Sunt pagube mari, mai ales la sistemele electronice, iar angajaţii încearcă să mai salveze ce se mai poate din mobilier şi documente. Între timp, vestea faptei necugetate a ajuns şi în satul de baştină al bărbatului. Vecinii spun că sunt trei fraţi care lucrează prin străinătate.

"Au fost săraci, s-au dus în lumea largă, dar de ce trebuie să facă aşa ceva", a declarat o vecină. "Am auzit că s-ar droga şi că vinde droguri", spune un alt vecin. Poliţiştii au deschis trei dosare penale pe numele tânărului.  Este cercetat pentru distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer drogat şi fără permis şi-a dat foc într-o benzinărie din Craiova. Ce spun vecinii despre tânărul de 24 de ani: "Au fost săraci, dar de ce trebuie să facă asta?"