Antena Meniu Search
x

Video Nuba şi alte terase de fiţe din Capitală, închise, după ce locuitorii din zonă s-au plâns de zgomot. Unii patronii au găsit însă metode să fenteze regulile

Liniştea locuitorilor este pe primul loc. Cel puţin asta consideră primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, care a pus gând rău teraselor, dar şi restaurantelor de fiţe. Nouă astfel de locaţii din Parcul Herăstrău şi de pe Calea Victoriei vor fi închise, după ce mai mulţi bucureşteni care locuiesc în zonă au reclamat faptul că nu se pot odihni noaptea din cauza muzicii care răsună mult prea tare după ora 22. 

Claudiu Crăciunică
de Claudiu Crăciunică

la 11.10.2023, 14:54

Imediat după sesizările primite de la locuitori, edilul Sectorului 1 a reacţionat prompt şi, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, i-a asigurat pe cetăţeni că nu vor mai fi perturbaţi de gălăgia teraselor situate în Parcul Herăstrău şi Calea Victoriei. Astfel, Nuba, IT Cucina, Kayo, Funky Lounge, Bar 112, dar şi mai multe societăţi care operau sub denumirea Grădina Monteoru au fost suspendate. 

Mai multe terase de fiţe din Sectorul 1, închise

Claudiu Crăciunică, reporter Observator: Am făcut o scurtă plimbare prin Herăstrău pentru a vedea dacă terasele și restaurantele pe care le-a precizat primarul Sectorului 1 sunt sau nu închise. Într-adevăr, ele sunt închise, au și afiș în geam, iar pe listă apărea și o terasă Funky Lounge în fața căreia suntem acum. După cum puteți vedea ea nu mai are nici sigle, iar din surse Observator am aflat că terasa a fost închisă de mai bine de două luni.

Nici în buricul Capitalei, situaţia nu e roz. O altă locaţie de fiţe nu va mai fi disponibilă pentru tinerii dornici de distracţie. 

Pe acelaşi subiect

Claudiu Crăciunică, reporter Observator: Această terasă de pe Calea Victoriei face parte din lista pe care a dat-o Primăria Sectorului 1 și mai devreme am vorbit cu câteva persoane care strângeau pe aici și mi-au spus că oricum se închide definitiv pentru că le-a expirat contractul.

Unii patroni au găsit însă metode de a-şi ţine deschise afacerile

Chiar şi aşa, decizia edilului nu îi sperie pe toţi patronii de terase sau restaurante. Cei mai inventivi au găsit o modalitate să fenteze noile reguli. 

Camera ascunsă, Joshua Castellano Patronul de la IT CUCINA şi Kayo: La IT CUCINA nu e închis, e deschis. Că funcționez pe altă firmă. 

Claudiu Crăciunică, reporter Observator: Nu știu, că aia apărea în postare și de IT CUCINA...

Camera ascunsă, Joshua Castellano Patronul de la IT CUCINA şi Kayo: Ah, da, IT Cucina o am făcută pe altă firmă, că după aia am schimbat. 

Tot edilul Clotilde Armand susţine că cei care nu vor respecta legea la literă s-ar putea trezi cu vizita Fiscului care le-ar putea confisca veniturile realizate pe perioada suspendării. Totodată, în perioada următoare, Poliția Locală Sector 1 se pregăteşte să închidă şi alte baruri și terase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Nuba şi alte terase de fiţe din Capitală, închise, după ce locuitorii din zonă s-au plâns de zgomot. Unii patronii au găsit însă metode să fenteze regulile