Antena Meniu Search
x

Video O alunecare de teren a rupt o şosea din Caraș-Severin. Sute de metri de carosabil surpat pe DN6

Precipitaţiile abundente din ultima perioadă au afectat carosabilul în mai multe zone din Caraş-Severin. Cea mai mare problemă a apărut pe DN 6, în zona localităţii Plugova. Alunecarea de teren a rupt şoseaua pe o lungime de 300 de metri. Diferenţa de nivel atinge chiar şi 30 de centimetri, iar pentru şoferi asta înseamnă un coşmar.  

de Vali Popovici

la 18.04.2023, 13:43

Vezi și

Fisura s-a format pe o porțiune de aproximativ 300 de metri, creându-se astfel o diferență de nivel de până la 30 de centimetri, care afectează circulația rutieră. Ieri la prânz traficul a fost oprit timp de 15 minute, iar asta a însemnat peste 5 kilometri de coloane de maşini.

Șofer: De trei ore stăm. Puteau să închidă drumul ăsta sau să spună cineva ceva, că nu spune nimeni nimic. Stă în coadă lumea şi nu ştie nimeni nimic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Drumarii au început să lucreze la o soluţie provizorie, iar pentru asta s-a impus o limită de circulaţie de 30 de km/h.

Pe acelaşi subiect

Șofer: Azi noapte nu era nimic aici (n.r. semnalizare). Am sărit aici, era să ne rupem maşina. 

Reporter: Şi au fost avertizate aici? 

Șofer: Nimic, absolut nimic.

În zonă, în urmă cu doar o săptămână, au fost realizate alte lucrări de remediere.

DN6 este drumul care leagă Banatul de Oltenia prin partea de vest a țării și este deosebit de circulat mai ales de câtre transportatorii internaționali, care intra sau ies din țară prin punctele de frontieră de la Calafat ori cele din vestul țării.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O alunecare de teren a rupt o şosea din Caraș-Severin. Sute de metri de carosabil surpat pe DN6