Antena Meniu Search
x
LIVE

O angajată a unui magazin din Sectorul 1 a fost înţepată de scorpion. Femeia a fost tratată la Floreasca

O angajată a restaurantului IKEA Băneasa, din sectorul 1 al Capitalei, a fost înţepată de un scorpion. Potrivit autorităţilor, ar fi vorba de un scorpion de plante al cărui venin nu este foarte periculos pentru oameni.

De Redactia Observator la 01.11.2021, 10:18
O angajată a unui magazin din Sectorul 1 a fost înţepată de scorpion. Femeia a fost tratată la Floreasca
- Profimedia

Incidentul s-a petrecut vineri, 29 octombrie, în timp ce femeia se afla la muncă şi desfăcea o cutie de banane. Aceasta a fost preluată de ambulanţă, de la locul de muncă, în stare conştientă şi a fost transferată la Secţia de Toxicologie a Spitalului Floreasca pentru a primi tratament de specialitate. Între timp, a fost externată.

Autorităţile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul. Poliţia a deschis şi un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legate de protecţia muncii.

Scorpionii au înţepat şi la Constanţa

Nu este prima dată când se raportează un astfel de incident, în România. În luna mai a acestui an, o femeie din Constanţa a fost înţepată de un scorpion în timp ce sorta căpşunile dintr-o lădiţă. Şi în acest caz, femeia era angajată a unui hipermarket.

Scorpionii sunt des întâlniţi în zonele tropicale şi subtropicale. În zonele cu climă temperată, aşa cum este România, scorpionii sunt foarte rari. Potrivit studiilor, doar 25 dintre speciile de scorpioni au venin suficient de puternic pentru a ucide oamenii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O angajată a unui magazin din Sectorul 1 a fost înţepată de scorpion. Femeia a fost tratată la Floreasca