Antena Meniu Search
x

Galerie foto O biserică s-a făcut scrum într-un incendiu, în Vrancea. Pompierii nu au putut salva nimic din calea flăcărilor

O biserică din Vrancea s-a făcut scrum, joi seară. Flăcările au cuprins în întregime lăcașul de cult, care a ars generalizat, incendiul fiind localizat după intervenţia echipajelor de pompieri. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.07.2021, 23:01

Incendiul izbucnit joi, la o biserică din comuna Răstoaca, a mistuit întreaga clădire, pentru stingerea flăcărilor la intervenţie deplasându-se mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

"Prin apel la numărul unic de urgenţe 112 s-a anunţat producerea unui incendiu la o biserică din comuna Răstoaca. Intervin 5 echipaje cu 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani", au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

Incendiul a fost lichidat de pompieri după o intervenţie de aproximativ două ore, însă biserica a ars în totalitate pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Articol realizat cu imagini obținute de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O biserică s-a făcut scrum într-un incendiu, în Vrancea. Pompierii nu au putut salva nimic din calea flăcărilor