Antena Meniu Search
x

Video O bunică din Cluj a reuşit să ia permisul la 68 de ani. Ce a făcut-o să înveţe să conducă: "Îs șoferiță de vreo trei-patru ani"

O bătrână din Cluj a demonstrat tuturor că nu este niciodată prea târziu să înveţi ceva nou. La 68 de ani, bunicuţa a reuşit să obţină permisul de conducere. În prezent, la 72 de ani, este şoferiţă cu acte în regulă şi conduce fără probleme.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 22:31

O bunică din Cluj a reuşit să ia permisul la 68 de ani. Ce a făcut-o să înveţe să conducă: "Îs șoferiță de vreo trei-patru ani"
O bunică din Cluj a reuşit să ia permisul la 68 de ani. Ce a făcut-o să înveţe să conducă: "Îs șoferiță de vreo trei-patru ani" - TikTok

Ceea ce a ambiţionat-o pe femeie să obţină carnetul de conducere a fost o întâmplare după care s-a ales cu dosar penal. Bătrâna a fost oprită pe motocicletă în comuna Ceanu Mare din Cluj şi neavând permis, s-a ales cu dosar penal. Ca să-şi spele ruşinea şi să demonstreze de ce este în stare, a început şcoala de şoferi şi a luat permisul.

Bătrâna este şoferiţă cu acte în regulă de câţiva ani

"Îs șoferiță numai de vreo trei-patru ani, că m-o prins că eu umblu cu motocicleta. M-o prins în Ceanu Mare, era șef de post domnul Badea - o ieșit la pensie acum, și mi-o făcut dracu dosar penal. Și asta m-o făcut să le demonstrez că pot mai mult", a spus bunica într-un video pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ea a obținut permisul la 68 de ani și conduce de patru ani o Dacia 1310, potrivit stiridecluj.ro.

Bunica a devenit virală pe TikTok şi este o lecţie de urmat pentru mulţi tineri cărora le e frică să înceapă şcoala de şoferi şi să ia carnetul de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O bunică din Cluj a reuşit să ia permisul la 68 de ani. Ce a făcut-o să înveţe să conducă: "Îs șoferiță de vreo trei-patru ani"