Antena Meniu Search
x

O casă plină de sânge şi o crimă neelucidată. După un scandal cu iubitul ei de 74 de ani, femeia din Cluj găsită moartă s-ar fi pus la somn şi nu s-a mai trezit

O femeie de 51 de ani din Cluj-Napoca a sfârşit în mod tragic, în propria locuinţă.Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 07:55

Vezi și

Femeia s-ar fi înecat cu propriul sânge, după ce în urma certurilor pe care le-a avut cu iubitul ei, un cetăţean francez de 74 de ani, s-a ajuns la violenţă. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit-o pe femeie fără suflare şi iniţial s-a crezut că a fost vorba despre o crimă.

La audieri, bărbatul a recunoscut că a fost doar o ceartă urmată de câteva palme, în urma cărora femeia a început să sângereze pe nas, iar mai apoi s-a pus la somn. A murit în timpul nopţii, iar necropsia a stabilit că s-a asfixiat cu sânge. Francezul a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » O casă plină de sânge şi o crimă neelucidată. După un scandal cu iubitul ei de 74 de ani, femeia din Cluj găsită moartă s-ar fi pus la somn şi nu s-a mai trezit