Antena Meniu Search
x

Galerie foto O chilie de la Mănăstirea Sihăstria Putnei din Neamț și trei anexe s-au făcut scrum din cauza unei lumânări. Peste 7 ore a durat stingerea flăcărilor

O chilie de la Mănăstirea Sihăstria Putnei și trei anexe, din localitatea Mitocu Bălan, s-au făcut scrum după ce un incendiu izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată ,a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 15:43

La faţa locului au intervenit pompierii din Târgu-Neamţ, cu trei autospeciale de stingere şi două motopompe şi voluntarii din Crăcăoani.

Intervenţia de stingere a incendiului a durat peste şapte ore

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la trei anexe gospodăreşti şi o chilie ce aparţin Mănăstirii Sihăstria Putnei, cu posibilitatea propagării şi la locuinţă şi alte anexe. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars chilia din lemn cu bunurile din interior, trei anexe gospodăreşti, 100 metri cubi de lemn de foc şi 10 metri cubi de căpriori lemn", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Intervenţia de stingere a incendiului a durat peste şapte ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O chilie de la Mănăstirea Sihăstria Putnei din Neamț și trei anexe s-au făcut scrum din cauza unei lumânări. Peste 7 ore a durat stingerea flăcărilor