Antena Meniu Search
x

Galerie foto O craioveancă, la furat de flori din parc cu BMW-ul. Imaginile au devenit virale

Imagini inedite în centrul Craiovei. O femeie a fost surprinsă în timp ce rupea flori, cu tot cu rădăcină dintr-un parc din oraș. La scurt timp, femeia s-a îndreptat cu trei plase de flori spre BMW-ul său parcat, unde a așezat cu grijă „comoara” în portbagaj.

de Monica Palade

la 12.09.2022, 11:44

Cum imaginile au devenit virale, craioveanca de 31 de ani a fost în scurt timp identificată de polițiști și amendatp cu 1.000 de lei, urmând să suporte și cheltuielile pentru replantarea florilor.

La furat de flori cu BMW-ul

Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Poliției Locale. „Caz insolit desfășurat sâmbătă, la prânz, în centrul municipiului Craiova, semnalat Poliției Locale de către un cetățean: o tânără în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a coborât dintr-o mașină , destul de scumpă, la Părculețul Mihai Bravu unde, pur și simplu, a "năvălit" în rondurile de flori, trecând la ruperea acestora.

După ce a pus florile (smulse cu rădăcină cu tot) în trei plase, le -a așezat, cu mare grijă, în portbagajul bolidului, și a plecat, liniștită, spre casă, situată în zona Parcului Tineretului. A fost identificată de polițiștii locali, amendată cu 1.000 lei, urmând să suporte și cheltuielile cu prejudiciul produs”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O craioveancă, la furat de flori din parc cu BMW-ul. Imaginile au devenit virale