Antena Meniu Search
x

Explicaţii halucinante ale unei educatoare, după ce a umilit un copil de 4 ani care desenase pe hârtia unui coleg de grădiniţă

O educatoare din Gorj a considerat că umilinţa este un instrument prin care poate da o lecţie unui copil de 4 ani.

Vezi și

O educatoare din Gorj a considerat că umilinţa este un instrument prin care poate da o lecţie unui copil de 4 ani. I-a scris cu pixul pe frunte pentru a-l pedepsi că a stricat desenul unui alt coleg din grupă. Femeia riscă acum să rămână fără loc de muncă. 

"Nu au fost decât nişte linii făcute cu pixul. Gestul pe care l-am făcut poate că a fost necugetat. Însă, l-am făcut pentru a stăvili dorinţa acelui copil de a mai deteriora ceea ce nu trebuie deteriorat. Hai să vezi cum este să arăţi altfel decât ar trebui! Să ţi se strice imaginea!"

Este explicaţia pe care o educatoare în vârstă de 30 de ani o găseşte după ce a scris cu pixul pe fruntea unui copil de 4 ani.

Scenele au avut loc în grădiniţa din Valea Pojarului, judeţul Gorj. 

Pe acelaşi subiect

- Credeţi că un copil de 4 ani a înţeles ceva din gestul dumneavoastră? 

- Cred că da! 

- Ce credeţi că a înţeles?

- Că nu trebuie să mai distrugă ceea ce nu îi aparţine! Aveţi nişte întrebări foarte agresive, mai agresive decât aş gândi eu!

Băieţelul a fost pedepsit pentru că a început să deseneze pe foile unui coleg, după ce le terminase pe ale lui. După pedepsa primită, are nevoie de un psiholog, spune tatăl. Părinţii se tem că cel mic ar fi fost şi agresat şi fizic. 

Nu ar fi prima dată când educatoarea ar fi avut un comportament violent faţă de cei mici. Femeia riscă desfacerea contractului de muncă, avertisment sau diminuarea salariului pentru următoarele trei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Explicaţii halucinante ale unei educatoare, după ce a umilit un copil de 4 ani care desenase pe hârtia unui coleg de grădiniţă