Antena Meniu Search
x

Video O fată de 17 ani a căzut în gol, de la etajul unui bloc din Hunedoara. Adolescenta ar fi încercat să își pună capăt zilelor

O adolescentă de 17 ani a căzut în gol, de la etajul patru al unui bloc, în municipiul Deva. Din fericire, tânăra a supravieţuit miraculos, chiar dacă a picat de la o înălţime considerabilă. Surse din anchetă spun că de fapt fata ar fi încercat să se sinucidă. 

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 08:55

Vezi și

Imediat la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, care au reuşit s-o stabilizeze pe adolescentă, iar din cauza rănilor foarte grave aceasta a fost transportată de urgenţă la spital.

"La locul indicat, au fost mobilizate o autospecială şi o ambulanță de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul detaşamentului Deva. La sosirea echipajelor de intervenţie, victima, o tânără de 17 ani, prezenta multiple traumatisme şi avea semne vitale, fiind transportată de urgenţă la UPU Deva pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate", au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată de 17 ani a căzut în gol, de la etajul unui bloc din Hunedoara. Adolescenta ar fi încercat să își pună capăt zilelor