Antena Meniu Search
x

Video O femeie a ars de vie în subsolul unui bloc din Pitești. Camerele de supraveghere au filmat-o intrând în imobil

Descoperire macabră, în această dimineață, în centrul orașului Pitești. Trupul carbonizat al unei femei a fost găsit în subsolul unui bloc din centrul orașului. Din primele informații, victima are 58 de ani și se bănuiește că este femeia care făcea curat în scara imobilului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.04.2022, 07:49

Vezi și

Alarma a fost dată undeva după ora 5.30, în această dimineață, după ce fumul dens a ieșit din subsolul imobilului. Unul dintre locatari a văzut trupul carbonizat atunci când a coborât să vadă de unde vine fumul și ce s-a întâmplat. 

Anchetatorii au două ipoteze în lucru: cea a suicidului, iar a doua de moarte accidentală.

Se pare că oamenii legii au intrat în posesia unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere, pe care se vede că singura persoană care a intrat în bloc la acea oră a fost chiar victima.

Victima ar fi femeia care făcea curat în scara blocului

Pe acelaşi subiect

Femeia găsită moartă are 58 de ani și se bănuiește că făcea curat în scara blocului.

Cadavrul este atât de ars, încât o face greu de identificat. Lângă trupul neînsuflețit, polițiștii au găsit o geantă în care era și buletinul. Femeia s-ar fi plâns că are datorii.

Ce spune poliția din Argeș

În dimineața zilei de 19 aprilie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o femeie a fost găsită decedată, cu arsuri pe suprafața corpului, în scara unui bloc din Pitești, că urmare a declanșării unui senzor de incendiu. Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au luat măsuri de asigurare a locului faptei, iar cercetările sunt la acest moment desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale. 

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, identitatea femeii fiind stabilită din primele verificări că fiind o femeie de 58 de ani, din Pitești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O femeie a ars de vie în subsolul unui bloc din Pitești. Camerele de supraveghere au filmat-o intrând în imobil