Antena Meniu Search
x

Video O femeie a fost anunțată de compania de apă că a murit, dar că trebuie să vină în 5 zile la sediu. Reacţia funcţionarei când a apărut la ghișeu

O femeie din Galaţi a fost anunţată de societatea de furnizare a apei potabile că...a murit. "Vă comunicăm că sunteți decedată și trebuie să vă prezentați să actualizăm contractul de prestări servicii!". Cam așa a sunat înștiințarea care venea la pachet şi cu ameninţarea că i se taie apa. Femeia e vie, dar s-a panicat crezând că ar putea fi trecută ca decedată în toate actele oficiale.

de Adrian Obreja

la 12.01.2022, 21:05

Vezi și

''Urmare a decesului titularului de contract, respectiv doamna Savin Anca, societatea noastră a reziliat contractul.

Savin Anca fiind dumneavostră?

Eu.''

În ziua de Bobotează, doamna Savin a aflat că...a murit. Şi comedia a continuat: aşa-zisa decedata a fost invitată la sediul societăţii de furnizare a apei potabile pentru lămuriri. 

Pe acelaşi subiect

''În termen de 5 zile de la data prezentei, să mă prezint la societate, în caz contrar suntem nevoiți să sistăm serviciile. E un nonsens. Nu înțeleg despre ce e vorba sincer.'' 

Ştiindu-se încă vie, ba chiar cu inima bătându-i un pic mai tare în piept, femeia s-a dus cu notificarea în mână la o vecină şi i-a povestit năzdrăvănia. 

Ana, vecină: Cineva a greşit, ce să-i facem acum, să-l omorâm? Eu i-am zis atât s-a greşit bre, cineva a greşit, du-te acolo şi întreabă. 

Odată ajunsă la sediul Apă-Canal Galaţi, femeia a fost fără voie protagonista unui alt episod tragicomic. 

Anca Savin, victima: I-am pus funcţionarei notificarea în faţă. Insist să-mi spună numele decedatului, şi dânsa îmi spune Savin Anca şi îi arăt buletinul, reacţia e stupefiantă: ah, deci nu sunteţi moartă. Toţi tinerii care mai erau pe acolo au început să râdă - daune morale, un milion de euro să le cereţi, nicio scuză nimic. 

Ar fi gustat gluma şi doamna Savin, dacă nu s-ar fi temut că a fost declarată moartă în toate actele oficiale. 

Silviu Bacalum, director Evidența Populației: Din evidențele noastre dumneaei este în continuare în viată, după cum se certifică și prin prezența ei.

La mijloc ar fi fost vorba despre o greşeală umană

Tot răul spre bine însă. Compania de utilităţi a recunoscut că a fost vorba de o eroare umană, iar femeia nu trebuie să-şi facă griji că rămâne fără apă.

Petrica Pațilea, purt. de cuv. Primăria Galați: Se va face și o anchetă internă pentru a evita situații neplăcute de acest gen pe viitor. 

Anca Savin, victima: Incompetenţă! E cuvântul cel mai potrivit! 

Cel mai probabil, un angajat a încurcat CNP-ul Ancăi Savin cu cel al mamei ei, care a murit acum zece ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie a fost anunțată de compania de apă că a murit, dar că trebuie să vină în 5 zile la sediu. Reacţia funcţionarei când a apărut la ghișeu