Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au dispărut din București. Au fost date în urmărire naţională

O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au fost date dispărute în Bucureşti. Cele două au plecat din Sectorul 4 şi nu au revenit. Lidiya Kovalenko și Aleksandra Tobiassen au fost date în urmărire naţională.

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 23:28

O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au dispărut din București. Au fost date în urmărire naţională O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au dispărut din București. Au fost date în urmărire naţională - Politia Romana

Poliţiştii din Bucureşti caută o femeie de 67 de ani şi pe nepoata acesteia, în vârstă de şase ani, care au plecat în cursul zilei de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 şi nu au mai revenit. Potrivit Poliţiei Capitalei, femeia se numeşte Lidiya Kovalenko, este în vârstă de 67 de ani şi are următoarele semnalmente: păr grizonat, scurt.

"Minora se numeşte Aleksandra Tobiassen, este în vârstă de şase ani şi are următoarele semnalmente: ten deschis, ochi căprui, păr şaten scurt. La data dispariţiei purta geacă roz. Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanelor în cauză, fiind date în urmărire la nivel naţional", transmite aceeaşi sursă. Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au dispărut din București. Au fost date în urmărire naţională