Antena Meniu Search
x

Salvare spectaculoasă a pompierilor. O femeie a fost împinsă de un alpinist după ce a stat 12 ore pe pervazul unui geam (Video)

Intervenţie spectaculoasă a pompierilor din Bucureşti după ce o femeie a stat 12 ore pe pervazul unui geam şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Intervenţie spectaculoasă a pompierilor din Bucureşti după ce o femeie a stat 12 ore pe pervazul unui geam şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Totul s-a întâmplat într-un bloc din Bucureşti, acolo unde femeie în vârstă de 37 de ani s-a urcat pe pervazul unui geam şi a ameninţat că se va arunca în gol.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi un echipaj medical.

Pe acelaşi subiect

Femeia a stat timp de ore 12 ore pe pervazul geamului, fiind în pericol să cadă de la etajul şase al blocului în orice moment.

"Întrucât personalul de specialitate a concluzionat că persoana se află într-o stare precară după cele 12 ore de expunere la condiţiile meteo nefavorabile, că sunt semne evidente că nu va coborâ din proprie iniţiativă şi că există risc iminent de cădere a acesteia, inspectorul şef al ISU, în calitate de comandant al intervenţiei, şi-a asumat cu succes răspunderea acţionării de îndată a alpiniştilor", au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti.

Femeia a stat 12 ore pe geam si a amenintat ca se sinucide, insa a fost salvata spectaculos de pompieri

Diversiune pentru salvarea tinerei care ameninţa că se sinucide

O echipă de alpinişti a intrat în apartamentul situat la etajul 7 al blocului şi a ieşit pe balcon, exact deasupra femeii care ameninţa că se sinucide.

Echipa de negociatori, aflată în apartamentul femeii, a creat o diversiune pentru a oferi unui alpinist şansa de a coborî un etaj în rapel, pe faţada blocului.

O echipa de salvatori a actionat timp de 12 ore pentru salvarea femeii care ameninta ca se arunca de la etajul sase

Astfel, un alpinist a coborât un etaj, iar în timp ce negociatorii i-au atras atenţia femeii şi i-au oferit o geacă să se îmbrace, alpinistul a împins-o cu picioarele în interiorul apartamentului.

Femeie a fost evaluată de medicii aflaţi la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Salvare spectaculoasă a pompierilor. O femeie a fost împinsă de un alpinist după ce a stat 12 ore pe pervazul unui geam (Video)