Antena Meniu Search
x

O femeie din Prahova a anunţat că fetiţa sa, de trei luni, nu mai respiră. Bebeluşul a fost declarat decedat

Poliţiştii prahoveni fac cercetări după ce o femeie din Vălenii de Munte a sunat la 112 pentru a anunţa că fetiţa ei, în vârstă de trei luni, nu mai respiră. Bebeluşul a fost declarat decedat, iar primele date arată că nu avea urme vizibile de violenţă.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 16:54

Vezi și

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, în 31 august, în jurul orei 19.50, poliţiştii oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de către o femeie din oraş care a anunţat că fiica sa, în vârstă de 3 luni, nu mai respiră şi este posibil să fie decedată. Acolo au ajuns poliţişti, dar şi un echipaj medical care a declarat decesul fetiţei, potrivit news.ro.

Bebeluşul a fost declarat decedat, fără urme vizibile de violenţă

"În urma examinării exterioare a minorei s-a constatat că nu prezenta urme vizibile de violenţă. Cercetarile sunt continuate de către poliţiştii oraşului Vălenii de Munte sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a menţionat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O femeie din Prahova a anunţat că fetiţa sa, de trei luni, nu mai respiră. Bebeluşul a fost declarat decedat