Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O femeie înţepată de viespe a aşteptat minute în șir ambulanţa, din cauza unei glume proaste. Autospeciala fusese trimisă la o adresă inexistentă

Sunatul abuziv la ambulanţă ar trebui considerat ucidere din culpă. Este afirmaţia purtătorului de cuvânt al Sindicatului Ambulanţei din Suceava. Cuvintele aparent controversate vin după un caz real: atunci ambulanţa a fost trimisă inutil pe un drum extrem de accidentat, în timp ce în altă parte, o pacientă era la un pas de moarte.

de Angela Bertea

la 26.06.2024 , 13:48

Din fericire pentru femeia care avea o urgență medicală s-a terminat totul cu bine. Aceasta a primit la timp tratament de specialitate și acum se simte bine. Totul s-a întâmplat în weekend în substația de ambulanță de la Liteni, când echipajul medical a primit o solicitare pentru un pacient inconștient, a plecat imediat spre caz, după ce a ajuns în zona indicată au urmat alte 30-40 de minute, timp în care a fost căutată presupusa victimă.

O femeie înțepată de viespe aștepta ambulanța

Dându-și seama despre situația creată, echipajul a anunțat poliția și a spus că se confruntă cu un apel fals. După care, s-au întors aici la substație, unde îi aștepta o femeie care era înțepată de o viespe. Imediat au intervenit, i-au acordat primul ajutor medical, femeia deja avea instalate simptomele de alergie, după care a plecat spre spitalul din Suceava. Pe la jumătatea drumului, femeia a intrat în șoc anafilactic.

Vezi și

S-a intervenit de urgență, a început să își revină, după care echipajul medical și-a continuat traseul către Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde pacienta a fost preluată și supusă unor investigații amănunțite de specialitate. Cei care apelează în mod abuziv sau în mod fals la 112 trebuie să știe că orice minut contează pentru cei care au o urgență medicală, iar apelul fals sau abuziv către 112 poate fi pedepsit cu amenzi cuprinse între 1.000 și 4.000 lei.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » O femeie înţepată de viespe a aşteptat minute în șir ambulanţa, din cauza unei glume proaste. Autospeciala fusese trimisă la o adresă inexistentă