Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 3 ani a murit, după ce a fost călcată cu mașina de tatăl ei. Bărbatul nu a observat-o și a trecut cu roata peste ea

Tragedie pentru o familie dintr-o localitate suceveană. O fetiță de 3 ani a fost călcată cu mașina de tatăl ei. Bărbatul de 27 de ani nu și-a văzut fiica jucându-se în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Vicovu de Jos.

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 07:32

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Hepta
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O fetiță de 3 ani a murit, după ce a fost călcată cu mașina chiar de către tatăl ei. Tragedia s-a petrecut, luni, în curtea unei societăți comerciale din localitatea Vicovu de Jos, scrie Monitorul de Suceava

Potrivit oamenilor legii, tatăl în vârstă de 27 de ani, care conducea un BMW, a intrat cu mașina în curte fără să observe copilul care se juca pe o alee şi a trecut cu roata peste acesta.

Fetița a ajuns la spital în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio-cerebral sever și alte traumatisme, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a mai putut fi salvată. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Evenimentul nu poate fi catalogat ca accident rutier deoarece nu s-a produs pe drum public, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 3 ani a murit, după ce a fost călcată cu mașina de tatăl ei. Bărbatul nu a observat-o și a trecut cu roata peste ea