Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O furtună de câteva zeci de minute a făcut prăpăd pe litoral. Furia naturii a fost la un pas să facă şi victime

Dacă restul ţării s-a topit duminică la peste 30 de grade Celsius, la malul mării a fost furtună violentă. După potopul care a durat câteva zeci de minute, străzile s-au transformat în râuri şi le-a dat bătăi de cap şoferilor, care au fost nevoiţi să înainteze prin puhoaie. În mai multe localităţi şuvoaiele au făcut dezastru, iar o familie a fost la un pas de tragedie după ce acoperişul locuinţei s-a prăbuşit.  

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 08:46

În câteva clipe paradisul însorit de la malul mării s-a întunecat brusc, iar nori negrii au acoperit cerul. Speriaţi, turiştii şi-au abandonat şezlongurile şi s-au adăpostit în interiorul teraselor de furia naturii.

Vremea rea, de cod galben, a măturat mai multe localităţi din judeţul Constanţa. Pompierii au fost în alertă maximă după ce puhoaiele au inundat străzile. "Acum dacă o să-mi zică mama să merg la plajă o să-i zic că deja am intrat în apă". 

Apa a intrat inclusiv în casele oamenilor, unde a făcut prăpăd. Furia naturii a fost la un pas să facă şi victime. Rafalele puternice de vânt au smuls acoperişul unei case care s-a prăbuşit in interorul locuinţei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 36 de localităţi s-au aflat ieri sub cod galben de ploi şi vijelii. Şi astăzi, norii fi prezenţi la malul mării

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » O furtună de câteva zeci de minute a făcut prăpăd pe litoral. Furia naturii a fost la un pas să facă şi victime