Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O geantă plină cu bani, găsită lângă gara din Craiova. Gestul incredibil al unei femei aflate în zonă

O geantă în care se aflau peste două mii de lei şi un telefon mobil a fost găsită pe o bancă din apropierea gării.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 13:42

O geantă în care se aflau peste două mii de lei şi un telefon mobil a fost găsită pe o bancă din apropierea gării. 

O femeie a găsit o geantă neagră în care se aflau peste două mii de lei şi un telefon mobil pe o bancă din Craiova şi a predat-o Poliţie, oamenii legii reuşind să găsească persoana care le uitase.

Încercînd să afle identitatea persoanei care şi-a uitat sau pierdut bunul, Teicu Leonora a deschis geanta respectivă, moment în care a observat că în interior se aflau suma de 2.139 de lei, un telefon mobil şi o carte de identitate aparţinând unei femei din comuna Pleniţa, judeţul Dolj”, spun poliţiştii.

Articolul continuă după reclamă

Pentru că nu a putut lua legătura cu proprietara bunurilor, femeia a mers la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi pentru a preda geanta găsită. Între timp, poliţiştii au reuşit să dea de proprietara bunurilor, fiind vorba de o femeie de 60 de ani. Aceasta a venit la secţia de poliţie şi i-a fost restituită geanta cu bunurile existente, ea spunând că nu lipseşte nimic.

Femeia care a găsit geanta şi a dus-o la poliţie a primit o diplomă din partea şefului Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, "pentru spiritul civic de care a dat dovadă".

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O geantă plină cu bani, găsită lângă gara din Craiova. Gestul incredibil al unei femei aflate în zonă