Antena Meniu Search
x

Video "O iubea, într-adevăr, ei s-au luat din dragoste". Un bărbat din Argeş şi-a ucis soţia cu bestialitate chiar în faţa fiicei lor, după ce femeia i-a cerut divorţul

Crima teribilă în Câmpulung Muscel. O femeie de 51 de ani a fost ucisă cu bestialitate în propriul apartament, iar principalul suspect este chiar soţul ei. Acesta s-a înfuriat după ce femeia i-ar fi cerut divorţul. Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit după ce sora ei nu mai dădea de ea.

de Mariana Zaharia

la 21.04.2023, 08:23

Vezi și

Tragedia a avut loc în Câmpulung Muscel miercuri după-amiază. Cei doi soți aveau acolo un apartament unde locuiau cu fiica lor de 17 ani, care are probleme de sănătate şi mergea la terapie. Anchetatorii au aflat că femeia i-ar fi cerut divorţul soţului ei, iar acesta, gelos din fire, a văzut negru în faţa ochilor. 

A ucis dintr-o iubire prea mare 

Vecin: O iubea, într-adevăr, ei s-au luat din dragoste. 

Vecină-regină: El ar fi vrut să se omoare el înainte, ar fi vrut să sară în puţ. 

Pe acelaşi subiect

- Şi apoi s-a răzgândit şi a omorât-o pe ea?

- Da. 

Din declaraţiile vecinilor, imediat după ce şi-ar fi omorât soţia, bărbatul ar fi plecat cu fiica lor în Voineşti, Dâmboviţa. 

Vecină: Am înţeles că s-a predat. A dat un telefon la Poliţie şi s-a predat. 

Florin Popa - IPJ Argeş: Bărbatul bănuit s-a prezentat la sediu secţiei de poliţie rurală Voineşti, de pe raza judeţului Dâmboviţa şi a fost condus la Sediul Poliţiei pentru cercetări.  

Poliţiştii, împreună cu pompierii au spart uşa apartamentului, după ce au fost anunţaţi de către sora femeii că aceasta nu mai răspunde la telefon. Vecinii sunt şocaţi de gestul bărbatului şi spun că nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva din partea lui. 

ISU Argeş: Sosiţi la locul evenimentului, după pătrunderea în apartament a fost găsită o femeie de sex feminin, în vârstă de aproximativ 51 de ani care prezenta semne incompatibile cu viaţa. 

Vecin: Am auzit buşitură în uşă. Zic băi ce o fi...când m-am dus deja era toată Poliţia să spargă uşa cu toporul. După aia am auzit şi eu că i-a tăiat gâtul. Era un băiat muncitor ce se mutase la ţară îşi luase casă acolo. Stă la etaj cu mine, la etajul 4.

Bărbatul fost reţinut pentru 24 de ore, iar trupul femeii a fost preluat de către Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "O iubea, într-adevăr, ei s-au luat din dragoste". Un bărbat din Argeş şi-a ucis soţia cu bestialitate chiar în faţa fiicei lor, după ce femeia i-a cerut divorţul