Antena Meniu Search
x

O mamă din Vaslui şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabilităţi, până i-a spart capul. Tânăra a ajuns la spital

Gest revoltător al unei femei din Vaslui, mamă a patru copii. Femeia de 46 de ani şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabiliăţi, până a băgat-o în spital. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.01.2021, 10:49

O mamă din Vaslui şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabilităţi, până i-a spart capul. Tânăra a ajuns la spital - Profimedia / imaginie ilustrativă
  • Fata bătută are 19 ani şi este o persoană cu dizabilități, mama sa fiindu-i și asistent personal.
  • În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

O tânără în vârstă de 19 ani, cu dizabilități, din Tutova, a ajuns luni la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, după o bătaie aplicată de propria mamă, care îi era și însoțitor personal.

Femeia şi-a lovit fata până când i-a spart capul.

Văzând că tânăra sângerează abundent, individa a sunat la 112.

"La data de 11 ianuarie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Bârlad a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 46 de ani,  cu privire la faptul că a lovit-o în zona capului pe fiica sa, de 19 ani, iar aceasta sângerează. 

La fața locului, în temeiul sesizării, s-a deplasat un echipaj de poliție pentru stabilirea situației de fapt și o ambulanță din cadrul S.A.J. Vaslui care a transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei 3 copii minori ai familiei (cu vârste cuprinse intre 13 și 17 ani) au fost prezentați, în vederea internării și se află într-un centru de specialitate al D.G.A.S.P.C. Vaslui, situația acestora fiind în evaluare", au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Fata bătută are 19 ani şi este o persoană cu dizabilități, mama sa fiindu-i și asistent personal.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O mamă din Vaslui şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabilităţi, până i-a spart capul. Tânăra a ajuns la spital