Antena Meniu Search
x

O mamă din Vaslui şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabilităţi, până i-a spart capul. Tânăra a ajuns la spital

Gest revoltător al unei femei din Vaslui, mamă a patru copii. Femeia de 46 de ani şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabiliăţi, până a băgat-o în spital. 

De Veronica Micu la 15.01.2021, 10:49
O mamă din Vaslui şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabilităţi, până i-a spart capul. Tânăra a ajuns la spital - Profimedia / imaginie ilustrativă
  • Fata bătută are 19 ani şi este o persoană cu dizabilități, mama sa fiindu-i și asistent personal.
  • În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

O tânără în vârstă de 19 ani, cu dizabilități, din Tutova, a ajuns luni la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, după o bătaie aplicată de propria mamă, care îi era și însoțitor personal.

Femeia şi-a lovit fata până când i-a spart capul.

Văzând că tânăra sângerează abundent, individa a sunat la 112.

"La data de 11 ianuarie a.c., Secția 3 Poliție Rurală Bârlad a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 46 de ani,  cu privire la faptul că a lovit-o în zona capului pe fiica sa, de 19 ani, iar aceasta sângerează. 

La fața locului, în temeiul sesizării, s-a deplasat un echipaj de poliție pentru stabilirea situației de fapt și o ambulanță din cadrul S.A.J. Vaslui care a transportat victima la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei 3 copii minori ai familiei (cu vârste cuprinse intre 13 și 17 ani) au fost prezentați, în vederea internării și se află într-un centru de specialitate al D.G.A.S.P.C. Vaslui, situația acestora fiind în evaluare", au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Fata bătută are 19 ani şi este o persoană cu dizabilități, mama sa fiindu-i și asistent personal.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O mamă din Vaslui şi-a bătut fiica de 19 ani, cu dizabilităţi, până i-a spart capul. Tânăra a ajuns la spital