Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă şi fetiţa ei de nici 1 an, pe care o avea în braţe, au fost spulberate pe trecerea de pietoni, în Braşov. Micuţa a fost resuscitată (Video)

O mamă şi o fetiță de nici un an au fost lovite de o maşină, astăzi, în jurul orei 10.00, pe o trecere de pietoni din localitatea braşoveană Ucea de Sus, lângă Făgăraș. 

de Redactia Observator

la 16.05.2018 , 12:27

O mamă şi o fetiță de nici un an au fost lovite de o maşină, astăzi, în jurul orei 10.00, pe o trecere de pietoni din localitatea braşoveană Ucea de Sus, lângă Făgăraș. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, o femeie de 32 ani, care o ţinea în braţe pe fiica sa minoră de aproape un an, s-a angajat în traversarea DJ 104P, în localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni.

”Femeia a trecut prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor când a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula din direcţia Ucea - Victoria, condus de o femeie de 47 ani”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.

Articolul continuă după reclamă

Atât femeia, cât şi fetiţa au fost grav rănite.

Copila a fost luată cu elicopterul SMURD.

”Intervenim la un accident rutier in Ucea de Sus.  Pietoni loviti de autoturism, mama si copil. Copilul a fost resuscitat si a raspuns la manevre, va fi preluat de elicopterul SMURD.  

Mama este inconștientă, preluata de echipaj SAJ, se deplaseaza echipajul SMURD de terapie intensivă pentru a o prelua si a o aduce la UPU Brașov”, a declarat Luiza Danila, purtator de cuvant ISU Brasov.

Poliţiştii au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O mamă şi fetiţa ei de nici 1 an, pe care o avea în braţe, au fost spulberate pe trecerea de pietoni, în Braşov. Micuţa a fost resuscitată (Video)