Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a înjunghiat fetiţa de 11 ani, în Popeşti Leordeni. Femeia a încercat să-şi pună capăt zilelor

Caz şocant în Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov. O mamă şi-a înjunghiat fetiţa de doar 11 ani, iar mai apoi s-au automutilat cu un cuţit, încercând să îşi pună capăt zilelor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.05.2021, 10:58

O mamă şi-a înjunghiat fetiţa de 11 ani, în Popeşti Leordeni. Femeia a încercat apoi să-şi pună capăt zilelor - Observatornews.ro / imagine ilustrativă

Grozăvia a avut loc, în această dimineaţă, într-un imobil aflat pe Strada Sf Gheorghe, din Popeşti Leordeni. Alerta la 112 a fost dată de tatăl copilei.

Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 40 de ani şi-a înjunghiat fetiţa, apoi a încercat să se sinucidă, provocându-şi răni cu cuţitul. 

Mama a suferit plăgi toracice și abdominale prin autoagresiune, fiind transportată la Spitalul Bagdasar. Tot acolo a ajuns şi fetiţa, în stare stabilă.

Potrivit unor surse, femeia de 40 de ani era cunoscută cu probleme psihice.

Ce spune IPJ Ilfov

"În această dimineață, în jurul orelor 08:47, Inspectoratul de Poliție al  Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil din orașul Popești Leordeni, soția acestuia a încercat să se sinucidă și a lovit cu un cuțit, copilul.

La fața locului s-au deplasat imediat Polițiștii orașului Popești Leordeni, pentru desfășurarea de activități specifice. 

Femeia respectivă a fost transportată la unitatea spitalicească din București pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar copilul a fost transportat de către tatăl acestuia la aceeasi unitate spitalicească.

În prezent, polițiștii Ilfoveni efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luare a măsurilor legale care se impun".

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Corina Matlinshi -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O mamă şi-a înjunghiat fetiţa de 11 ani, în Popeşti Leordeni. Femeia a încercat să-şi pună capăt zilelor