Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mămică din Buzău a stat 20 de ore cu bebelușul mort în pântece după ce medicii au ignorat-o (Video)

O tânără mămică din Buzău a trecut prin clipe de coşmar după ce a stat 20 de ore cu bebeluşul mort în pântece din cauză că medicii au ignorat-o.

de Redactia Observator

la 21.02.2018 , 18:57

O mămică din Buzău a stat 7 ore cu bebeluluş mort în pântece după ce medicii au ignorat-o - Observator

O tânără mămică din Buzău a trecut prin clipe de coşmar după ce a stat 20 de ore cu bebeluşul mort în pântece din cauză că medicii au ignorat-o.

Visul femeii de a-şi ţine în braţe cel de-al doilea copil, un băieţel pe care urma să îl numească Vladimir, s-a năruit în numai câteva ore.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce era internată la maternitatea din Buzău, femeia în vârstă de 34 de ani a simţit că este ceva în neregulă cu fătul şi a cerut imediat ajutorul medicului ginecolog în care avea toată încrederea.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, la numai câteva ore de la internare, asistentele care o monitorizau pe tânăra mămică au constatat că bebeluşul era mort.

Au urmat ore lungi de agonie, timp în care mămica aștepta pe patul de spital ca medicii să intervină și să scoată fătul mort. Disperat tatăl și-a filmat soția și a făcut imaginile publice.

Cei doi soți acuză medicul ginecolog de neglijență și de superficialitate în actul medical.

Atât medicul care a trat-o pe tânăra mămică cât și alți colegi din Maternitatea Buzău spun că acesta este un caz atipic.

Cadrele medicale spun că după ce s-a constat decesul bebelului au făcut tot ce era posibil ca mămica să fie în siguranță și că nu a existat niciun pericol pentru ea chiar dacă a stat aproape 20 de ore cu fătul mort în pântece.

Claudia Șerban și soţul ei au făcut deja plângere la Colegiul Medicilor Buzău și la Parchet pentru a cere o anchetă a ceea ce s-a întâmplat cu bebelușul lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O mămică din Buzău a stat 20 de ore cu bebelușul mort în pântece după ce medicii au ignorat-o (Video)