Antena Meniu Search
x

O mini-staţiune cu apă termală se va deschide în nordul Capitalei

Într-un oraş agitat e nevoie şi de oaze de relaxare. Bucureştiul e plin de centre SPA, de exemplu. Clienţii dau sute de lei pe abonamente ca să uite, măcar pentru câteva ore, de muncă trafic sau stres.

Vezi și

 Într-un oraş agitat e nevoie şi de oaze de relaxare. Bucureştiul e plin de centre SPA, de exemplu. Clienţii dau sute de lei pe abonamente ca să uite, măcar pentru câteva ore, de muncă trafic sau stres. Aşa că în nordul capitalei se pregăteşte special pentru ei o mini-staţiune cu apă termală. Un centru uriaş, ca o insulă exotică, la marginea unui oraş plin de praf şi foarte poluat.

Două hectare numai pentru relaxare. Opt piscine, şapte saune şi 16 topogane pentru copii. Toate, cu apă termală. Extrasă din cel mai adânc foraj realizat în România în ultimii 25 de ani.

E un proiect care urmăreşte să transforme nordul capitalei într-o oază de relaxare. Exotică.

La zece minute de capitală este cea mai mare plantaţie de arbori exotici din Europa. Cele 20 de specii de palmieri au fost aduse aici de pe patru continente.

Palmierii provin din Florida, Madagascar, Australia şi Malaezia. Selecţia lor s-a făcut timp de 6 luni de zile, iar aclimatizarea, care a durat 2 ani, s-a realizat în Olanda. Arborii exotici sunt hrăniţi printr-un sistem computerizat.

Preţul distracţiei va fi pe măsură: câteva zeci de lei doar o intrare. Iar concurenţa e acerbă. Bucureştiul e plin de centre SPA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O mini-staţiune cu apă termală se va deschide în nordul Capitalei