Antena Meniu Search
x

O nouă zi, o nouă tragedie pe litoralul românesc. Bărbat înecat în staţiunea Olimp

Din păcate, deşi ne apropiem de sfârşitul sezonului estival, tragediile continuă să curgă pe litoralul românesc, un bărbat pierzându-şi viaţa în staţiunea Olimp, în cursul zilei de duminică.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 13:35

Un bărbat s-a înecat în staţiunea Olimp
Un bărbat s-a înecat în staţiunea Olimp - Profimedia (imagine ilustrativă)
  • Bărbatul înecat în Olimp avea aproximativ 60 de ani.

Numărul turiştilor care şi-au pierdut viaţa pe litoralul românesc, după ce s-au înecat în apele Mării Negre, creşte. În cursul zilei de duminică, o nouă tragedie s-a produs pe litoralul românesc. un bărbat de aproximativ 60 de ani a murit înecat în staţiunea Olimp.

Primele informaţii de la faţa locului arată că tragedia s-a petrecut pe o plajă situată în apropiere de Hotel Otilia. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD B Mangalia şi un echipaj SAJ tip C.

În ciuda eforturilor depuse de medici, aceştia nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului care avea aproximativ 60 de ani.

O altă tragedie a fost la un pas să se producă în staţiunea Neptun. Un bărbat de aproximativ 50 de ani şi un copil au avut nevoie de ajutor medical, după ce au fost victimele unui accident produs în apele Mării Negre.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu un echipaj SMURD B Mangalia, dar şi cu un elicopter SMURD. În cele din urmă, victimele au fost scoase conştiente din apă şi transportate de urgenţă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O nouă zi, o nouă tragedie pe litoralul românesc. Bărbat înecat în staţiunea Olimp