Antena Meniu Search
x

Video Două persoane au murit, iar alte patru, printre care doi minori, au fost grav rănite. Maşina în care se aflau s-a răsturnat. Un copil a zburat prin parbriz

Două persoane au murit, iar alte patru, inclusiv doi copii, au fost rănite, după ce o mașină s-a răsturnat și a ajuns în curtea unui imobil la intrarea în localitatea Vad, județul Maramureș. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 17.11.2023, 14:12

Vezi și

Accidentul a avut loc joi seara pe DJ 182C, la intrarea în localitatea Vad. Polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă, ajungând în curtea unui imobil. 

O femeie în vârstă de 44 de ani a murit pe loc, iar şoferul câteva ore mai târziu la spital. În urma impactului, altea patru persoane aflate în autoturism, doi copii de 2 și 5 ani, o femeie de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 34 de ani, au fost rănite grav. Unul din cei doi minori a fost aruncat prin parbriz. Victimele au rămas internate la Spitalul Județean Baia Mare sub supraveghere medicală.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Două persoane au murit, iar alte patru, printre care doi minori, au fost grav rănite. Maşina în care se aflau s-a răsturnat. Un copil a zburat prin parbriz