Antena Meniu Search
x

Galerie foto O piesă metalică desprinsă dintr-un camion a zburat prin parbrizul unui Audi, pe centura Aradului. Fierul s-a înfipt în bancheta din spate

Incident grav, vineri după-amiază, pe centura Aradului, după ce o bucată de metal desprinsă dintr-un camion a zburat prin parbrizul unei mașini aflate în mers. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat.

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 13:13

Scena de graoză a avut loc în jurul orei 14:00, pe șoseaua de centură a municipiului Arad. 

Bucata de metal, ce pare a fi un fel de element de prindere a remorcii camionului, a intrat prin parbrizul unui Audi care rula pe șosea, înfigându-se în bancheta din spate a mașinii. 

Bucata de metal a trecut la câțiva centimetri de capul șoferului

Fierul a străpuns geamul și a zburat prin habitaclu, la câțiva centimetri distanță de capul șoferului. Cioburile desprinse din parbriz s-au împrăștiat prin mașină, lovindu-l și pe conducătorul auto în față. Norocul său a fost că purta ochelari de soare, care i-au protejat astfel ochi.

Șoferul mașinii a povestit că se deplasa pe șosea, iar la un moment dat, din sensul opus de mers, au venit mai multe autoturisme, inclusiv camioane, iar bucata de metal pare a fi venit de la unul dintre automarfare. "Direct prin parbriz, pe lângă cap, s-a înfipt în bancheta din spate", a declarat conducătorul auto, potrivit specialarad.ro.  Incidentul putea fi unul tragic dacă fierul ar fi avut traiectoria spre locul șoferului sau dacă pe bancheta din spate se afla un pasager.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O piesă metalică desprinsă dintr-un camion a zburat prin parbrizul unui Audi, pe centura Aradului. Fierul s-a înfipt în bancheta din spate