Antena Meniu Search
x

Video O poliţistă din Neamţ a salvat un bărbat care încerca să-şi ia viaţa, pe un pod

Polițista Plugariu Mariana se afla în patrulare cu colegul său, iar la un moment dat primeşte informaţia că un pod din apropiere este blocat, pentru că un bărbat ameninţă că îşi ia viaţa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.02.2021, 16:42

Bărbat salvat de la sinucidere de o poliţistă din Neamţ - Sindicatul Europol

Echipajul a intervenit imediat

Discutând cu reprezentantul ISU, poliţista află că un barbat amenință că se spânzură deasupra apei, de un grilaj metalic. Ea s-a dus apoi personal pe pod, pentru a încercat să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul extrem.

Poliţista a reuşit să-l calmeze pe bărbat, iar acesta a vorbit la telefon şi cu colegul poliţistei, pe care îl cunoştea. În cele din urmă, a renunţat la gestul său extrem şi a fost preluat de către un echipaj medical pentru evaluare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, prin implicarea sa exemplară, poliţista a reuşit dezamorsarea unei situaţii de criză şi a salvat viaţa unui om.

Un jandarm în timpul liber a prins un hoţ

O tânără cu bebeluşul în cărucior a fost jefuită pe stradă de un tânăr, care i-a furat telefonul mobil şi a fugit. Tânăra mamă a început să strige după ajutor, iar un jandarm aflat în timpul liber a auzit-o pe femeie şi a alergat în ajutorul ei.

Un jandarm hunedorean, aflat în timpul liber, în municipiul Petroşani, a fost alarmat de strigătele unei tinere care îşi plimba copilul în vârstă de câteva luni într-un cărucior.

"Jandarmul s-a poziţionat în faţa autovehiculului, obligând astfel conducătorul auto să oprescă. Jandarmul şi-a declinat calitatea şi i-a scos din maşină cei doi bărbaţi, respectiv conducătorul autovehicului şi pe cel care sustrăsese telefonul mobil. Apoi şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu solicitându-le sprijin", informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O poliţistă din Neamţ a salvat un bărbat care încerca să-şi ia viaţa, pe un pod