Antena Meniu Search
x

Foto O șoferiță de 66 de ani din Ilfov a ajuns în refugiul pentru pietoni într-o stație de tramvai din Galați, după ce a pierdut controlul volanului

O șoferiță de 66 de ani din Ilfov a distrus o stație de tramvai din Galați, după ce a pierdut controlul mașinii, a intrat direct în stație și a ajuns într-un final în refugiul pentru pietoni.

de Adrian Obreja

la 31.08.2023, 16:48

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Alături de femeie se afla și soțul acesteia, însă ambii au refuzat să meargă la spital. Din primele informații se pare că șoferița conducea pe calea de rulare a tramvaiului când nu a mai putut controla autoturismul.

Ce spun polițiștii

La data de 31 august 2023, în jurul orei 14:03, I.P.J. Galați a fost sesizat prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul George Coșbuc, în apropiere de intersecția cu Drumul de Centură, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 66 de ani, din localitatea Fetești, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism pe calea de rulare a tramvaiului pe bulevardul George Coșbuc, când a ajuns în dreptul stației pentru mijlocul de transport menționat, ar fi pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat în impact cu stația, apoi a ricoșat în refugiul pentru pietoni unde a lovit gardul de protecție, precum și semaforul electric aflat în zona respectivă.

Pe acelaşi subiect

În urma acestui eveniment rutier autovehiculul a fost avariat și au rezultat doar pagube materiale, fără a fi rănită nicio persoană. În autoturism se mai afla și soțul conducătoarei auto, iar cei doi au refuzat evaluarea medicală la fața locului pe care urma să o acorde echipajul medical de la ambulanță.

Conducătoarea auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit actele pentru acest eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale (tamponare) și au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 580 de lei față de persoana care se afla la volan, pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor şi marcajelor de obligare, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O șoferiță de 66 de ani din Ilfov a ajuns în refugiul pentru pietoni într-o stație de tramvai din Galați, după ce a pierdut controlul volanului