Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O şosea care face legătura între Iaşi şi Neamţ s-a surpat. Autorităţile spun că mai durează până o repară

Situaţie periculoasă pe un drum care face legătura între Iaşi şi Neamţ. Şoseaua s-a surpat pe un sens de mers, într-o zonă predispusă alunecărilor de teren. Şoferii circulă acum pe o singură bandă, în timp ce responsabilii de la drumuri spun că vor face mici lucrări până la repararea totală. 

de Clara Mihociu

la 22.10.2024 , 13:46

Primele probleme la DJ 207A au apărut în primăvara anului trecut, după ce a nins în luna aprilie. Au apărut inițial pe carosabil doar niste fisuri, însă acum după ploile din ultima perioada, șoseaua a cedat cu total. S-au creat acest cratere, iar una din benzile pe care se putea circula s-a surpat complet. Circulația acum se face pe un singur sens. Va fi destul de greu de reparat acest drum, ținând cont că sunt infiltrații mari în zona. Deocamdată, a fost doar semnalizată întreagă zona și urmează ca în perioada următoare să se lucreze la consolidarea versantului, iar mai apoi la a se repara șoseaua. Craterele formate au adâncime chiar și de un metru.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Evenimente » O şosea care face legătura între Iaşi şi Neamţ s-a surpat. Autorităţile spun că mai durează până o repară