Antena Meniu Search
x

O suceveancă a primit o lecţie de bun-simţ, cu forţa, de la un tânăr. Întregul moment a fost filmat şi a ajuns viral (Video)

O femeie care a aruncat gunoiul pe stradă de pe geamul maşinii a primit o lecţie de civism neaşteptată. Un bărbat aflat în spatele ei a ridicat pachetul de ţigări azvârlit şi i l-a aruncat înapoi în maşină.

Vezi și

O femeie care a aruncat gunoiul pe stradă de pe geamul maşinii a primit o lecţie de civism neaşteptată. Un bărbat aflat în spatele ei a ridicat pachetul de ţigări azvârlit şi i l-a aruncat înapoi în maşină. Bărbatul care i-a dat o lecţie femeii din Suceava este activistul de mediu Gheorghe Sologiuc. Tânărul este cunoscut pentru campaniile de colectare a gunoaielor lăsate de turişti pe potecile montane. Clipul cu lecţia predată femeii a devenit viral şi a fost distribuit de peste două mii de internauţi. 

Activistul Gheorghe Sologiuc, cunoscut pentru numeroasele proteste dr la groapa de gunoi din vârful muntelui, își continua acțiunile de conștientizare a celor care fac mizeriei, intr-un stil original. Vineri după amiaza, aflat in trafic, a văzut cum o persona a aruncat pe jos din masina un pachet de țigări și un pachet de pa gume de mestecat.

Sologiuc le-a cules de pe jos și s-a dus in dreptul mașinii aflate la un semafor și a aruncat gunoaiele înapoi in brațele celei care încercase sa scape de ele. Persoana in cauza a rămas masca și nu a mai aruncat gunoiul înapoi.

Imaginile au fost postare pe o retea de socializare, unde in doar câteva zeci de minute au strâns mii de vizualizari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O suceveancă a primit o lecţie de bun-simţ, cu forţa, de la un tânăr. Întregul moment a fost filmat şi a ajuns viral (Video)