Antena Meniu Search
x

Video O tânără din Iași a fost snopită în bătaie, pentru că n-ar fi respectat rândul la benzinărie

O tânără a ajuns la spital cu răni la zona capului, după o ceartă pentru rândul la benzinărie, în municipiul Iaşi. 

de Redactia Observator

la 10.03.2022, 12:38

Benzinărie
O tânără din Iași a fost snopită în bătaie, pentru că n-ar fi respectat rândul la benzinărie - Shutterstock

Poliţiştii efectuează cercetări după ce, miercuri seara, o tânără a reclamat la serviciul de urgenţă 112 că a fost agresată în timp ce aştepta la rândul format la o benzinărie din municipiul Iaşi. Incidentul a avut loc la staţia de alimentare de pe strada Sf. Andrei, victima fiind o tânără în vârstă de 22 de ani.

"Seara trecută în jurul orei 21,00, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de o tânără despre faptul că ea şi prietenul ei ar fi fost agresaţi de un bărbat în timp ce aşteptau în coloană la o benzinărie pentru a alimenta autoturismul cu carburant. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul stabilirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în vederea măsurilor legale care se impun, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată", au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, potrivit agerpres.ro

Victima a povestit medicilor că ar fi fost agresată pentru că nu ar fi respectat rândul. Ea a fost diagnosticată la UPU de la Spitalul "Sf. Spiridon" cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conştienţă, plagă contuză parietal stângă. Din cauza traumatismelor suferite la nivelul capului tânăra a fost trimisă la Spitalul de Neurochirurgie. 

Prețul benzinei și al motorinei în România azi, 10 martie 2022

Prețurile practicate de stațiile de carburanți din București și din țară, astăzi, 10 martie, pot fi verificate de șoferi online pe Monitorul Preţurilor.

Carburanţii s-au scumpit aproape zilnic încă de la începutul anului 2022, dar în contextul războiului din Ucraina, preţurile la combustibil au crescut cu peste 10 procente. Imagini incredibile au fost surprinse, aseară, la benzinăriile din București, dar și din țară, după ce o informație falsă, care s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, anunța că de la miezul nopţii prețul combustibililor va ajunge la 11 lei pe litru. Așa că mii de șoferi au luat cu asalt stațiile de carburant și au stat la cozi ore-n şir pentru a face plinul, de teama scumpirilor. De astăzi, 10 martie, încep controalele în benzinăriile care au încercat să capitalizeze panica şi au majorat tarifele nejustificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără din Iași a fost snopită în bătaie, pentru că n-ar fi respectat rândul la benzinărie